FacebookTwitter

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentartcolorbox has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.zwingrow.nl/plugins/content/artcolorbox/artcolorbox.php on line 19

De mensen, het milieu, en een gezonde bedrijfsbalans zijn de kernwaarden van Zwingrow.

 

De zorg voor het milieu komt onder meer naar voren door het gebruik van biologische gewasbescherming , het gebruik van een duurzaam milieu vriendelijk groeimedium, gescheiden afvoeren van alle reststoffen voor hergebruik en deelname aan OCAP waarbij CO2 afval vanuit de europoort gebruikt wordt als bladvoeding.Vanaf 2012 maakt Zwingrow gebruik van aardwarmte voor het verwarmen van de groen label kas. Om aardwarmte te promoten in Nederland is Zwingrow lid van het Platform geothermie waar kennis wordt uitgewisseld en veel wordt geinvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van aardwarmte. Zwingrow is ook aangesloten bij de DAGO (Dutch Association Geothermal Operators), alle eigenaren van individuele Nederlandse aardwarmte-installaties zijn hierbij aangesloten.

Bij Zwingrow zijn fulltime, parttime medewerkers, studenten, zzp-ers en uitzendkrachten werkzaam. Daarbij zijn een langdurige arbeidsrelatie en een goede werksfeer van belang. Met de wensen van de medewerkers met betrekking tot de gewenste arbeidsinvulling en arbeidstijd wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden. Indien gewenst kunnen medewerkers deelnemen aan externe opleidingen en trainingen. Intern worden diverse cursussen georganiseerd waaronder cursussen Nederlands voor de uitzendkrachten en biologische gewasbescherming voor alle medewerkers.

Zwingrow wil betrokken zijn bij de maatschappij. Eerlijk en open zaken doen met leveranciers en klanten vind Zwingrow van groot belang. Zwingrow heeft het bedrijf opengesteld voor Kom in de Kas. Ook worden er diverse verenigingen en goede doelen ondersteund.

 

energie

  Energie

 

milieu  Milieu

 

mvo2   MVO