FacebookTwitter

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentartcolorbox has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.zwingrow.nl/plugins/content/artcolorbox/artcolorbox.php on line 19

Zwingrow denkt aan de gezondheid van medewerkers en consumenten en (dus) aan de veiligheid en leefbaarheid van het milieu.
Op de nieuwste locatie aan het Poeldijksepad is daarom een groenlabelkas gerealiseerd. Een groenlabelkas voldoet aan de eisen welke de overheid stelt aan een milieuvriendelijke kas en de installaties welke nodig zijn voor de teelt, zoals een milieuvriendelijke watertechnische installatie en een milieuvriendelijke verwarmingsinstallatie.

orius laevigatus
Orius laevigatus: bestrijder van trips

Ook werkt Zwingrow al vanaf de oprichting met geïntegreerde biologische gewasbescherming. Het snel signaleren van ziekten en plagen is van het allergrootste belang om schade aan de vruchten en het gewas te voorkomen en biologische gewasbescherming te laten slagen.

dataterminal

De medewerkers dragen tijdens hun werk in de kassen dataverzamelkastjes bij zich waarmee zij hun werkzaamheden registreren. Zij gebruiken de kastjes tevens voor het registreren van door hen gesignaleerde groeiafwijkingen, ziekten en ongewenste insecten. De in de kastjes verzamelde gegevens worden automatisch naar een centrale computer verzonden. Hierdoor is er centraal steeds een actueel overzicht van de aanwezige ziekten en plagen en kan er adequaat worden bijgestuurd.

energie

  Energie

 

milieu  Milieu

 

mvo2   MVO