FacebookTwitter

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentartcolorbox has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.zwingrow.nl/plugins/content/artcolorbox/artcolorbox.php on line 19

Voortvloeiend uit het streven van Zwingrow naar het realiseren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van de paprika's is Zwingrow in 1996 begonnen met het vastleggen van verantwoordelijkheden, procedures, instructies , milieuzorg en voorzieningen. De ervaring heeft geleerd dat hiermee processen beter gestroomlijnd kunnen worden en verbeteringen sneller en beter doorgevoerd kunnen worden. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid kwaliteitszorgsysteem.

Zwingrow levert een groot gedeelte van de productie via FresQ FrEsteem aan een van de marktleiders in de UK, Tesco. Tesco eist van haar leveranciers een veilig en betrouwbaar product. Door aan vergaande eisen te voldoen werd in 2011 aan Zwingrow het Tesco Nurture certificaat verleend.


In navolging van de retailers uit de UK hebben de retailers met hun leveranciers ook voor de rest van de europeese retailers een kwaliteitzorgsysteem opgezet. Dit systeem heet GlobalGap . Door te voldoen aan de eisen van de Europese supermarkten heeft Zwingrow het GlobalGap certificaat behaald.

 

13549694242236816

 

rapporten

   Recepten

 

  Rapporten

 
certificering    HarvestofHealth   gezonheid 

 Certificering

 

 Harvest of Health

    Gezondheid